1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Joko olet maistanut Jersikas-sipsejä?
Nämä gourmet-sipsit ovat hienostuneita, taidokkaasti maustettuja sipsejä, jotka on uppopaistamisen sijaan paahdettu rapeiksi.
Bluecheese-sipseissä maistuu sinihomejuusto miellyttävällä tavalla. Voit nauttia niitä toki sellaisenaankin, mutta erityisen herkullisia ne ovat dippivihannesten kanssa. Kokoa tästä herkullinen ja värikäs tarjottava vaikkapa illanistujaisiin tai kevään rentoihin juhliin.

Dippivihanneksia ja bluecheese-sipsejä
4 annosta

1 pss Jersikas Bluecheese-sipsejä
8 pientä porkkanaa
2-3 juuripersiljaa
200 g parsakaalia
1 punainen paprika
200 g värikkäitä pikkutomaatteja
1 kurkku
2 nektariinia
2 appelsiinia
ananaskirsikoita
200 g cheddarjuustoa

Dippikastike:
200 g kermaviiliä
50 g sinihomejuustoa
2 tl hunajaa
1 tl kuivattua rakuunaa

Laita bluecheese-sipsit kulhoon.
Kuori porkkanat ja juuripersiljat ja leikkaa tikuiksi.
Paloittele parsakaali kukinnoiksi ja suikaloi paprika.
Laita pikkutomaatit tarjolle ja paloittele kurkku.
Leikkaa nektariinit ja appelsiinit lohkoiksi. Laita ananaskirsikat esille ja paloittele cheddarjuusto tikuiksi.
Valmista dippikastike.
Sekoita kermaviilin joukkoon murustettu sinihomejuusto, hunaja ja kuivattua rakuunaa. Tarkista maku.
Tarjoa!

Vinkki!
Tarjoa seuraksi BOS Ice rooibos jääteetä. Se on kofeiiniton luomujäätee ja valmistettu luontaisista raaka-aineista. Jääteetä löytyy neljässä eri maussa: peach, lime & ginger, lemon ja green rooibos & yuzu.

Löydät tuotteista lisää seuraavilla hästägeillä:
#jersikaschips #notfried #jersikassuomi #GoBOS #funliving #bosicetea #bossuomi #rooibos #luomu

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Resepin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.