1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Juhlien suolaiset suupalat valmistat pieniin cocktailtikkuihin. Sormisyötävä on helppo tapa tarjota pientä suolaista, sillä riittää että valmistat ne tarjoiluvadille tai pakkaat mukaan eväsrasioihin. Maalahden Limppu leivotaan aitoon ruisjuureen ja siksi leipä pysyy pitkään mehevänä. Tämä on tärkeä seikka myös silloin, kun tarjottava odottaa ruokailijoita normaalia pidempään.

Cocktailpalat
25-30 annosta

1 pkt Maalahden Limppua
200 g ruohosipulituorejuustoa
50 g kylmäsavuhärkää
mustapippuria myllystä
½ dl kurkkusalaattia
½ dl hienonnettua ruohosipulia

Leikkaa leipäviipaleista reunat ja paloittele leipä tasakokoisiksi neliöiksi.
Sekoita ruohosipulituorejuuston joukkoon hienonnettua kylmäsavuhärkää, mustapippuria myllystä ja kurkkusalaattia. Sekoita lopuksi vielä joukkoon hienonnettua ruohosipulia.
Pursota tai levitä veitsellä pienille kuutioille täytettä. Paina aina toinen pala päälle ja toista, kunnes saat sopivan korkuisen suupalan. Paina keskelle cocktailtikku ja nosta tarjoiluvadille.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.