1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Karpalot maistuvat upeilta itse tehdyn kinuskikastikkeen kanssa. Paista seuraksi
ihana vaniljarinkeli ja pyöräytä seuraksi vielä pallo vaniljajäätelöä.

Rapea karpalo-kinuskiherkku
4 annosta

2 Keski Vaniljarinkeliä
3 rkl voita tai margariinia

Kinuskikastike:

2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
25 g voita tai margariinia

Lisäksi:

2-3 dl jäisiä karpaloita
4 palloa tai viipaletta vaniljajäätelöä

Aloita kinuskikastikkeesta.
Mittaa kattilaan kuohukerma ja fariinisokeri.
Keitä miedolla lämmöllä usein sekoitellen 15-20 minuuttia, kunnes kinuski sakenee.
Mausta valmis kastike vaniljasokerilla.
Lisää lämpimän kastikkeen joukkoon voi tai margariini ja sekoita, kunnes se on sulanut.
Paista halkaistut rinkelit voissa tai margariinissa kuumalla pannulla leikkauspinta alaspäin.
Jaa rinkelit tarjoilulautasille. Ripottele päälle jäiset karpalot.
Valuta pinnalle kinuskikastiketta.
Pyöräytä seuraksi jäätelöpallot.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: