1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Marinoidut päärynät ovat mainio joulujälkiruoka. Kun pakkaat päärynät kauniiseen purkkiin, voit antaa purkin myös joululahjaksi!

Marinoidut päärynät
noin 6 annosta

500 g pieniä, tuoreita päärynöitä
2 dl sokeria
2 dl vettä
½ dl Cointreau-appelsiinilikööriä
yhden appelsiinin raastettu kuori
yhden appelsiinin puristettu mehu
2 cm pala tuoretta inkivääriä
kanelitanko

Kuori päärynät.
Mittaa kattilaan sokeri, vesi, appelsiinilikööri, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, appelsiinin puristettu mehu ja pala tuoretta, kuorittua inkivääriä.
Lisää myös kanelitanko.
Lisää joukkoon päärynät ja kiehauta.
Laita päärynät puhtaaseen lasipurkkiin ja anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Tarjoa seuraksi nokare kermavaahtoa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: