1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Lihapullat ja kunnon perunamuussi on lyömätön yhdistelmä, joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin.
Murekemassaan voi kätkeä juuston jämät, juuresraasteet, perunasoseen ja melkein mitä kaapista sattuu löytymään.
Tähän massaan silppusin runsaan määrän yrttejä.

Yrttilihapullia tuorejuustokastikkeessa
 n. 25 lihapullaa

tilkka öljyä
1 iso sipuli silppuna
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g jauhelihaa
1 muna
2 tl valkosipuliraetta tai 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 tl piparjuuritahnaa tuubista
1 ruukku korianteria silppuna
1/2 ruukku basilikaa silppuna
Santa Marian Pasta Rossa -mausteseosta myllystä tai lempimausteitasi

öljyä tai margariinia paistamiseen

Kastike:
2 dl ruokakermaa
100 g Creme Bonjour tomaatti&chili tuorejuustoa tai jotakin muuta maustettua tuorejuustoa

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, kuullota sipulisilppua hetki, anna jäähtyä.
Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota viitisen minuuttia.
Lisää joukkoon jauheliha, muna, valkosipipuli, piparjuuritahna ja yrttisilppu, sekä jäähtynyt sipulisilppu.
Mausta Pasta Rossa -mausteseoksella tai lempimausteillasi.
Sekoita massa tasaiseksi ja pyörittele pieniksi pyöryköiksi.

Paista kuumassa pannussa rasvassa.

Sekoita kerma ja tuorejuusto kasarissa, kuumenna välillä hämmennellen.
Tarjoa pyöryköiden seuraksi kastiketta ja perunasosetta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.