1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)


Keräilin kaapista taas kaikenlaisia jämiä;) Niistä syntyi tämä ruoka.

Tomaattinen sieni-jauhelihamureke, perunasosetta, juustokastiketta ja parsakaalia

400 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
n. 1 tl suolaa
pippurisekoitusta
1 sipuli silppuna
n. 100g tuoreita herkkusieniä silputtuna
2 rkl öljyä paistamiseen
2 rkl tomaattirouhetta tilkkaan vettä sekoitettuna
(1 muna)

Laita
korppujauhot veteen turpoamaan muutamaksi minuutiksi. Paista sieni-, ja
sipulisilppua muutama minuutti pannussa. Lisää korppujauho-vesiseokseen
murekkeen muut aineet. Sekoita massa ja muotoile pellille leivinpaperin
päälle. Ripottele pinnalle tomaattirouhetta ja laita halutessasi
tomaattiviipaleita.

Kastikkeeseen käytin muutaman päivän
takaisessa ruoassa käyttämääni tortilloihin yms käytettävää valmista
juustokastiketta.

Sekoitin kattilassa 2dl kermaa ja noin 1dl
juustokastiketta. Keittelin miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia kastiketta
kasaan.

Tein lisäksi perunasosetta ja keitettyä parsakaalia.