1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (85 arvostelua, keskimäärä: 3.91/5.00)
Ladataan...

Täytetyt paprikat ovat herkullista illanistujaisruokaa. Voit valmistaa ne jo etukäteen valmiiksi ja lämmittää ennen tarjoilua. Voit korvata riisin myös quinoalla.

Täytetyt paprikat
4 annosta

4 punaista paprikaa
1 rkl rypsiöljyä
200 g naudan jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1½ dl kypsää riisiä tai quinoaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
2 tl rakuunaa
1 dl juustoraastetta
100 g sulatejuustoa tai smetanaa

Huuhtele paprikat ja leikkaa niistä kannet irti.
Voit halutessasi myös puolittaa paprikat.
Kuumenna öljy pannulla ja paista naudan jauheliha kypsäksi.
Lisää joukkoon silputtu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Lisää kypsä riisi tai quinoa, suola, mustapippuria myllystä, rakuuna, juustoraaste ja sulatejuusto tai smetana.
Kuumenna seos ja jaa paprikoiden sisään.
Kuumenna paprikoita uunivuoassa tai uunipellillä 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes paprikat alkavat pehmetä. (noin 30 min)
Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.