1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...


Tämä annos on kovin vaisun värinen, mutta maku oli ihanan täyteläinen.

Suppilovahvero-jauhelihakastike

tilkka öljyä paistamiseen
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
suolaa
mustapippuria rouheena
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 dl suppilovahveroita silputtuna
n. 15 kirsikkatomaattia tai muutama tomaatti kuutioina
n. 1 dl vehnäjauhoja
5-7,5 dl vettä
2 dl kermaa
1 dl (lehti)persiljaa

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Paista jauheliha ja sipuli, mausta
suolalla ja mustapippurirouheella. Lisää valkosipuli, suppilovahverot
ja kirsikkatomaatit, kääntele hetki. Ripottele joukkoon jauhot, sekoita
tasaiseksi. Lisää vesi ja kerma, anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.

Ripottele joukkoon persilja.