Savujuusto-jauhelihamureke

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Jauhelihamureke on kätevä arkiruoka, jota voit maustaa lähes rajattomasti erilaisilla mausteilla, maustekastikkeilla,
yrteillä, juustoilla ja kasviksilla.

Savujuusto-jauhelihamureke
noin 6 annosta

2 dl korppujauhoja
4 dl vettä
800 g jauhelihaa
2 munaa
5 isoa aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna tai 200 g kirsikkatomaatteja
3/4 tl suolaa
Pasta Rossa mausteseosta (Santa Maria) tai muuta tomaatti-/chilipohjaista maustetta
2 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
200 g savujuustoa

Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota noin viisi minuuttia.
Lisää jauheliha, munat, aurinkokuivatut tomaatit tai paloitellut kirsikkatomaatit, mausteet, hienonnettu
chilipaprika ja savujuusto. Vaivaa taikina tasaiseksi.
Muotoile uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasakokoiseksi pötköksi.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa seuraksi perunasosetta tai röstiperunoita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä