1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Jääkaappien jämistä voit valmistaa vaikka mitä herkullista. Mieti hetki, voisiko aineksia hyödyntää ihan perinteisten ruokien tuunailussa.

Pinaatti-juustotäytteinen juures-jauhelihamureke, perunasosetta ja herne-maissi-paprikaa


1 dl korppujauhoja
2 dl vettä

400 g jauhelihaa
1 muna
suolaa
pippurisekoitusta
puolikas palsternakka raasteena
pala juuriselleriä raasteena
1 keskikokoinen sipuli raasteena

Väliin:

75 g sulatettua pinaattia + 2 dl juustoraastetta

Laita korppujauhot turpoamaan kulhoon veden kanssa. Lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi. Taputtele taikina leivinpaperin päälle pellille suorakaiteen malliseksi levyksi. Sekoita keskenään sulatettua pinaatti ja juustoraaste. Levitä seos levyn pinnalle jätäen reunoille vähän täytteetöntä kohtaa. Kääri rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Paista 200-asteisessa uunissa.

Vinkki! Mausta perunasosetta tuoreilla yrteillä.