1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 2,17 / 5)
Ladataan...

Kurniiko nälkä vatsassa, pitääkö ruokaa saada pöytään nopeasti ja kokkiakin laiskottaa?
Kehitin teille ohjeen todella maistuvaan ateriaan, jonka ainekset voit kasata kätevästi irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Kätevä ruoka esimerkiksi mökkiolosuhteissa, kaikki aterian ainekset kompaktissa paketissa.

Perunainen jauheliha-kasviskakku

1 pkt (n. 300 g) röstiperunoita pakastealtaasta
1 pkt (400 g) Findus Välimeren Ratatouille -kasviksia pakastealtaasta

1 dl korppujauhoja
2 1/2 dl Valion Kippari ruokakerma Savujuusto
1 pss sipulikeittojauhetta
1 muna
400 g sika-nautajauhelihaa
2 isoa herkkusientä viipaleina
10 cm pala keltaista kesäkurpitsaa viipaleina
tuoretta timjamia
150 g juustoraastetta

Laita uunipellille pala leivinpaperia, nosta päälle halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoan reunat.
Asettele reunojen sisälle jäiset röstiperunat, kaada päälle ratatouille-kasvikset.

Mittaa kulhoon korppujauhot, kaada sekaan ruokakerma Savujuusto, anna turvota hetki. Lisää sipulikeittojauhe ja muna, sekä jauheliha, sekoita tasaiseksi.
Painele jauhelihaseos vuokaan kasvisten päälle. Viipaloi pinnalle herkkusienet ja kesäkurpitsa, silppua mausteeksi tuoretta timjamia ja ripottele päälle juustoraastetta.
Kypsennä 200 asteessa parikymmentä minuuttia.

Irroita vuoan reunat ja nosta tarjoiluvadille.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Huom! Voit muuttaa ohjetta vaihtamalla kasviksia, käyttää Kippari savujuustokerman tilalla tavallista ruokakermaa tai jotain muuta maustettua kermaa ja jättää halutessasi pois pinnalle tulevat sienet ja kesäkurpitsan.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.