1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tässä tosi maukkaiden pyöryköiden ohje, sekä helppo ja samettisen pehmeä kastike joko tälle ruoalle, tai jollekin muulle.

Persiljaisia lihapyöryköitä ja viherpippurikastiketta

Persiljaiset lihapyörykät:

1 dl korppujauhoja
1,5 dl maitoa
400 g jauhelihaa
1 dl persiljasilppua
puolikas punasipuli silputtuna
1 muna
1 tl suolaa

Laita korppujauhot turpoamaan maitoon n viideksi minuutiksi. Lisää muut ainekset, sekoita tasaiseksi massaksi ja muotoile pyöryköiksi. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa parikymmentä minuuttia.

Viherpippurikastike:

1 rkl voita tai margariinia
30 viherpippuria tai maun mukaan rouhittuna
2 dl vettä
puolikas lihaliemikuutio
1,5 dl kermaa
2 rkl maissijauhoja
1 tl Worcesterkastiketta
(suolaa)

Sulata rasva kattilassa ja kääntele viherpippurirouhetta siinä hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuution pala ja kermaan sekoitetut maissijauhot. Anna kastikkeen kiehua, kunnes se sakenee.

Mausta kastike Worcestershire-kastikkeella ja tarvittaessa suolalla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.