1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Grillissä valmistat ihanat kesäherkut, kuten burgerit. Pekonilla valmiiksi maustettu burgerijauheliha on kätevää. Voit tehdä seoksen myös itse. Sekoita silloin naudan jauhelihan joukkoon hienonnettua pekonia ja muotoile pihveiksi. Nämä hampurilaiset muistetaan!

Pekonijauhelihaburgerit
6 annosta

600 g burgerijauhelihaa pekonilla
suolaa myllystä
200 g ruskeita herkkusieniä
1-2 punasipulia
2 rkl balsamicoa
ripaus ruokokidesokeria tai fariinisokeria

Lisäksi:
6 briossi-burgeria tai muuta valmista hampurilaissämpylää
1 dl valmista bbq-kastiketta
1 dl majoneesia
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
muutama varsi persiljaa

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Jaa se kuuteen yhtä suureen osaan ja muotoile pihveiksi.
Grillaa pihvit molemmin puolin ja rouhi pinnalle suolaa. Paloittele herkkusienet lohkoiksi tai viipaleiksi ja grillaa parilapannun päällä käännellen.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita joukkoon balsamicoa ja ripaus ruokokidesokeria tai fariinisokeria.
Grillaa hampurilaissämpylät ja levitä alemmille sämpylöille bbq-kastiketta. Nosta päälle pihvi, paistettuja herkkusieniä, marinoituja punasipulirenkaita ja valuta päälle persiljalla höystettyä chilimajoneesia.
Voit halutessasi laittaa täytteeksi tomaattia, salaattia ja cheddarjuustoa.
Nosta kansi päälle ja tarjoa heti.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.