
Nacho-jauhelihapaistos ja juustokastiketta
Ainekset
- öljy - 2 rkl
- jauheliha - 400 g
- sipuli - 1
- paprika - 1
- valkosipulinkynsi - 2-3
- tacomauste - 1 rkl
- punainen chilipaprika - 1
- tomaattimurska - 400 g
- Lisäksi:
- nacho - 200 g
- Juustokastike:
- voi - 25 g
- margariini - (vaihtoehto)
- vehnäjauho - 2 rkl
- maito - 3 dl
- cheddarjuusto - 200 g
Allergeenit
- maito
- paprika
- tomaatti
- vehnä
Nacho-jauhelihapaistos on ihastuttavaa viikonloppuruokaa, joka valmistuu helposti. Valmista seuraksi herkullinen juustokastike.
Nacho-jauhelihapaistos ja juustokastiketta
4 annosta
2 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 paprika
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl tacomaustetta
1 punainen chilipaprika
400 g tomaattimurskaa
Lisäksi:
200 g nachoja
Juustokastike:
25 g voita tai margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
200 g cheddarjuustoa
Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
Paloittele paprika ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää muiden ainesten joukkoon ja mausta seos tacomausteella.
Hienonna joukkoon vielä chilipaprika ja lisää tomaattimurska.
Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
Valmista juustokastike.
Sulata voi tai margariini.
Lisää vehnäjauhot käännellen.
Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen noin 5-10 minuuttia.
Lisää joukkoon cheddarjuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.
Levitä päälle jauhelihaseos ja kaada päälle juustokastike.
Kuumenna 200-asteessa noin 10 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin, guacamolen ja smetanan kanssa.

Nacho-jauhelihapaistos ja juustokastiketta
Ainekset
- öljy - 2 rkl
- jauheliha - 400 g
- sipuli - 1
- paprika - 1
- valkosipulinkynsi - 2-3
- tacomauste - 1 rkl
- punainen chilipaprika - 1
- tomaattimurska - 400 g
- Lisäksi:
- nacho - 200 g
- Juustokastike:
- voi - 25 g
- margariini - (vaihtoehto)
- vehnäjauho - 2 rkl
- maito - 3 dl
- cheddarjuusto - 200 g
Allergeenit
- maito
- paprika
- tomaatti
- vehnä