1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua, keskiarvo: 4,30 / 5)
Ladataan...

Pienillä muutoksilla voi saada perusresepteihin aivan uusia vivahteita! Kurkkaa mitä löydät omasta jääkaapistasi ja kätke mureketaikinaan.

Mintulla maustetut feta-jauhelihapyörykät
noin 36 kpl

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g jauhelihaa
1 dl minttua silputtuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl tomaattipyreetä
2 punaista säilöttyä jalapenon puolikasta (Santa Maria)
100 g fetajuustoa muruina/paloina

Mittaa korppujauhot ja vesi kulhoon.
Anna turvota noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon jauheliha, silputtu minttu, hienonnetut valkosipulinkynnet, suola, mustapippuri ja tomaattipyree.
Paloittele jalapenon puolikkaat ja fetajuusto ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Pyörittele pieniksi pyöryköiksi ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa tai rasvassa paistinpannulla.

Tarjoa seuraksi kuohkeaa perunasosetta ja raikasta tzatzikia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.