1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (88 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

(kuva päivitetty 12/2013)

Lihapullat ruskeassa kastikkeessa

Lihapullat:

0,5 kg naudan/nauta-sikajauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä/kermaa
1 sipuli
(1 muna)
suolaa
pippurisekoitusta.

Mittaa kulhoon korppujahot ja neste, anna turvota hetki. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Pyöritä pikkupyöryköiksi ja paista uunissa 200 asteessa tai pannulla.

Ruskea kastike:

n.70-80 g rasvaa
n. 1 dl vehnäjauhoja
vettä
suolaa
ketsuppia/tomaattipyrettä

Sulata rasva pannussa, kun se on saanut hieman väriä, lisää jauhot. Kääntele jauhoja, kunnes tummuvat. Lisää vesi, suola ja tomaattipyre/ketsuppi. Kypsennä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.