1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämän ohjeen löysin vanhasta Pirkka-keittokirjasta. Jauheliharuoat
ovat lapsiperheessä kivoja, koska ovat nopeita ja helppoja valmistaa,
sekä edullisia. Pienillä erilaisilla maustamisilla saa niin paljon
vaihtelua, että jauheliharuokia voisi syödä vaikka kuinka usein
kyllästymättä.

Kurkunviljelijän jauhelihapihvit, perunasose, parsakaalia ja babyporkkanoita

400-500 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa
1 muna
1 dl (sinappi)kurkkusalaattia
1 tl suolaa
1 tl chilijauhetta
mustapippurirouhetta

Laita
korppujauhot kulhoon yhdessä kerman kanssa, anna turvota muutama
minuutti. Lisää loput aineet. Sekoita tasaiseksi ja muotoile pieniksi
pihveiksi (10kpl). Paista pannussa rasvassa tai uunissa 225 asteessa
leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä n. 20 minuuttia.

Tarjoa lisäksi perunasosetta , vihanneksia ja salaattia.

Salaatti:

jäävuorisalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
kevätsipulia
paprikaa