
Kippari Kallen voimavuoka
Kippari Kallen voimavuoka
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
mustapippuria myllystä
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta myllystä
suolaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 prk tomaattipyrettä
50-100 g pinaattia hienonnettuna (tuoretta tai pakaste)
n.1/2 l vettä
100 g pakasteherneitä
200 g rakettispaghettia
150 g juustoraastetta
Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa.
Paista jauheliha kypsäksi, mausta mustapippurilla, Pasta Rossa-mausteseoksella ja suolalla.
Lisää joukkoon silputtu valkosipuli, tomaattipyree, hienonnettu pinaatti, vesi, herneet ja spaghetti, kiehauta.
Kaada seos uunivuokaan, sekoita joukkoon osa juustoraasteesta, ripottele loput pinnalle.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Erittäin maukas uuniruoka! Helppo tehdä, ei tarvitse mitään eriskummallisuuksia. Ketsuppi sopii lisukkeeksi hyvin.
Onko kukaan pakastanut tätä, onnistuuko ?
Voi pakastaa!
Tein tästä todella sovelletun version, mutta lopputulos oli älyttömän herkullinen 🙂 mausteseoksena oli texmex maustetta, spagetin tilalla täysjyvämakaronia, pinaatin tilalla lehtikaalia ja lisäksi maustoin vielä makealla chili kastikkeella ja basilikalla (kuivattu ja tuore). Kiitos näin monipuolisesta ja sovellettavasta reseptistä! 🙂
Loistavaa sovellusta=) Näin juuri kehitetään uusia reseptejä!