1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,11 / 5)
Ladataan...

Arkisista jauhelihapihveistä voit valmistaa monin eri tavoin ihanaa herkkuruokaa. Silppua sekaan erilaisia aineksia kaapistasi. Kokeile uutta Valion murennettua Koskenlaskija -sulatejuustoa kuorruttamiseen.

Juustoiset jauhelihapihvit
4 annosta

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaa
1 iso sipuli silputtuna
500 g jauhelihaa
1 muna
Santa Maria Pasta Rossa mausteseosta
½ tl suolaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 tomaattia pieninä kuutioina
1 paahdettu paprika hienonnettuna
3-4 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
1 ruukku rucolaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
150 g Koskenlaskija, murennettu ruoanlaittoon, laktoositon

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon.
Anna turvota muutama minuutti.
Lisää silputtu sipuli ja jauheliha, sekä muna, Pasta Rossa -mausteseos, suola, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit, paprika, aurinkokuivatut tomaatit ja rucola.
Rouhi joukkoon vielä mustapippuria.
Kääntele taikina tasaiseksi ja taputtele uunipellille leivinpaperin päälle tasakokoisia pihvejä.
Ripottele pinnalle murennettua Koskenlaskija -sulatejuustoa.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia, tai kunnes pihvit ovat kypsiä ja juusto sulanut päälle.

Tarjoa vaikkapa ratatouillen tai muun kasvislisäkkeen kanssa.

Reseptin laatinut:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.