1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kuvassa takana näkyy juuripersiljaa, jota keitin erikseen suolalla maustetussa vedessä ja soseutin, ja lisäsin sitten perunasoseen joukkoon. Maku on mielestäni palsternakan ja juurisellerin sekoitus, ihanan mieto, joten se sopii oikein hyvin myös sosekeittoihin.

Juustoinen jauhelihakastike ja juuripersilja-perunasose

Kastike:

400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl paprikajauhetta
1 prk tomaattipyrettä
200 g sulatejuustoa
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
oreganoa
öljyä paistamiseen

Kuumenna öljy kattilassa, paista jauheliha ja sipuli kypsäksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon sulatejuusto, vehnäjauhot ja tomaattipyree, sekoita.

Lisää joukkoon kerma ja hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.