1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (37 arvostelua, keskiarvo: 3,57 / 5)
Ladataan...

Tavallinen jauheliharisotto maistuu lapsille ja aikuisille. Risottoon voit lisätä erilaisia kasviksia ja sieniä, sekä maustaa herkulliseksi tuoreilla yrteillä.

Jauheliharisotto
4 annosta

1 ½ rkl esim. Neito Yrtti Mausteöljyä
300 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
suolaa
1 tl rouhittua valkosipulia tai 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
paprikajauhetta
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta tai muita mausteita
3 dl risottoriisiä
1 punainen paprika kuutioina
2-3 dl suppilovahveroita
9 dl vettä (osan vedestä voit korvata valkoviinillä)
200 g pakasteherneitä
persiljaa silppuna

Kuumenna öljy kattilassa. Paista jauheliha ja sipuli, mausta suolalla, valkosipulilla, paprikajauheella ja Pasta Rossa mausteseoksella.
Lisää risottoriisi ja kääntele hetki.
Kuutioi joukkoon paprika ja lisää hieman paloitellut suppilovahverot, paista hetki ja lisää vesi.
Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes riisi on kypsää. Lisää lähes kypsään ruokaan pakasteherneet, kuumenna.
Silppua pinnalle tuoretta persiljaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.