1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

 

Jauhelihakebakoita tuorejuustokastikkeessa

Jauhelihakebakot:

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
tilkka öljyä
1 sipuli silppuna
100 g kesäkurpitsaa hyvin pieneksi kuutioituna
1-2 rkl piparjuurta raasteena
3 valkosipulia hienonnettuna
500 g jauhelihaa
1 muna
suolaa
paprikajauhetta
pippurisekoitusta

Laita kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota hetki.

Kuumenna öljy pannulla, freesaa sipuli, kesäkurpitsa, piparjuuri ja valkosipuli, lisää seos hieman jäähtyneenä kulhoon yhdessä jauhelihan, kananmunan ja mausteiden kanssa, sekoita tasaiseksi.

Muotoile pötköiksi leivinpaperin päälle ja paista 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.

Kastike:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g creme fraichea
suolaa
paprikajauhetta
rakuunaa
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl piparjuurta raasteena

Sekoita ainekset keskenään ja kuumenna pannulla kiehuvaksi, lisää joukkoon kuivattua rakuunaa.

Tarjoa kastike jauhelihapötköjen kanssa.

Tämä kastike on melkoisen paksua. Jos tahdot ohuemman kastikkeen, korvaa toinen aineksista samalla määrällä kermaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.