1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kun ruokailijoita on enemmän, tällaiset ruoat ovat helppoja ja käteviä valmistaa. Aineksia hieman lisäämällä saa valmista ruokaa isossa kattilassa niin isolle joukolle kuin on tarvetta.

Jauheliha-pekonipata

1 1/2 pkt pekonia paloiteltuna
700 g jauhelihaa
1-2 sipulia silppuna
4 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 porkkanaa kuorittuina ja pieniksi kuutioituna
valkopippuria
grillaus- ja yleismaustetta
Santa Maria jalapeno chili pepper -maustetta tai cayennepippuria
oreganoa
(suolaa)
70 g tomaattipyrettä
1 prk tomaattimurskaa
2 tomaattimurskapurkillista vettä

5 1/2 dl Torino tricolori simpukkapastaa
1 iso prk ananaspaloja valutettuna
3 dl pakasteherneitä

Käristä pekoni kuumassa kattilassa, lisää joukkoon jauheliha, paista kypsäksi.
Lisää sekaan silputtu sipuli, hienonnettu valkosipuli ja porkkanat, kääntele hetki.
Mausta seos.
Lisää tomaattipyre, tomaattimurska ja vesi, sekä pasta, anna hautua kannen alla, kunnes pasta on kypsää.
Lisää vielä valutetut ananaspalat ja pakasteherneet, kuumenna.
Tarkista maku.

Huom! Tuo Torinon Tricolori simpukkapasta on kauniin pientä niin pastasalaateissa kuin ruoissakin.