1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua. Keskiarvo: 4,33/5)

Nyt ne ovat täällä, Myllyn Parhaat Kaura tortilla chipsit! Näistä pitää koko perhe. Miedot chipsit sopivat niin dippailuun kun aterian kanssa tarjottavaksi. Tähän ruokaan voit kätkeä värikkäitä satokauden kasviksia oman makusi mukaan. Valmista uunipellillä helposti ja kutsu perhe tai ystävät koolle!

Jauheliha-nachovuoka kasviksilla
4 annosta

2 x 150 g Myllyn Paras Kaura tortilla chipsejä
2 rkl rypsiöljyä
500 g jauhelihaa
2-3 valkosipulinkynttä
2 punasipulia tai keltasipulia
1 vihreä paprika
200 g kesäkurpitsaa
2 rkl tacomaustetta
250 g salsakastiketta
250 g cheddar-sulatejuustoa

Lisäksi:
100-200 g miniluumutomaatteja
1-2 avokadoa
tuoretta korianteria
(smetanaa tai creme fraichea)

Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja levitä kaura tortilla chipsit pellille.
Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa puna- tai keltasipulit ohuiksi lohkoiksi. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa. Lisää kasvikset pannulle jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää tacomauste ja salsakastike ja kuumenna.
Kaada seos kaura tortilla chipsien päälle. Lusikoi päälle cheddar-sulatejuusto. Kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, kunnes ruoka on lämmin.
Ripottele valmiin ruoan päälle puolitettuja miniluumutomaatteja, avokadolohkoja ja tuoretta korianteria. Tarjoa seuraksi halutessasi smetanaa tai creme fraichea.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.