
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 60 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: neljälle
Jauheliha-makaronilaatikko
Ainekset
- jauheliha - 400 - 500 g
- sipuli - 1
- suola
- pippurisekoitus
- paprikajauhe
- tomaattipyree
- makaroni - 300-400 g
- maito - 1 l
- kananmuna - 4
Allergeenit
- kananmuna
- maito
- paprika
- sipuli
- tomaatti
Jauheliha-makaronilaatikko
4 annosta
400-500 g jauhelihaa
1 iso sipuli
suolaa
pippurisekoitusta
paprikajauhetta
(tomaattipyrettä)
vajaa pussillinen makaronia (400 g pussista)
Muna-maito:
1 litra maitoa
4 munaa
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
Paista jauheliha ja silputtu sipuli pannussa, mausta. Keitä makaronit väljässä suolalla maustetussa vedessä. Sekoita siivilöidyt makaronit ja paistettu sipuli-jauhelihaseos uunivuokaan. Kaada päälle muna-maito. Jos haluat käyttää tomaattipyrettä, voit lisätä sen munamaitoon tai paistetun jauhelihan joukkoon.
Paista 200 asteessa n. tunti.
Perinteinen makaronilaatikko, hyvä arkiruoka.
Minä en keitä makaroneja, laitan nestettä vaan reilusti enemmän.
Kiitos Hellapoliisi perusruokavinkistä. Tässä tämmöinen joka osaa vääntää sushit ja muut herkut, mut perusruuat meinaa olla hakusessa ja reseptit on aina jotenkin niin liian monimutkaiseksi väännetty. Tässä uusi kiva perheen pikapelastus joka valmistuu kuin itsestään.