1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Jauheliha-fenkolikastiketta

400 g jauhelihaa
1 sipuli
n. 400g fenkolia
1 rkl öljyä
1 dl vettä
1 tls tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
0,5 tl kuivattua timjamia
0,5 tl kuivattua basilikaa
2-3 rkl ranskankermaa/kermaa

Kuori ja hienonna sipuli, paloittele fenkolit. Ruskista jauheliha ja sipuli kuumassa öljyssä kattilassa. Lisää fenkoli ja sekoita, kunnes fenkoli hieman pehmenee. Lisää kattilaan vesi, tomaattimurska, liemikuutio, suola, mustapippuri, timjami ja basilika.

Keitä miedolla lämmöllä vielä kymmenisen minuuttia ilman kantta, lisää ranskakerma/kerma ja tarkista maku.

Tarjoa lisäksi spaghettia.