Gluteeniton liha-makaronilaatikko

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

112 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • vesi
  • 400 g gluteeniton makaroni
  • 1 tl suola
  • 1 rkl öljy
  • 400 g jauheliha
  • 1 sipuli
  • mustapippuri
  • paprikajauhe
  • ½-1 punainen paprika
  • 8 dl maito
  • 3 muna
  • 150 g juustoraaste

Gluteenittomien raaka-aineiden valikoima on onneksi ilahduttavasti kasvanut viimeisinä vuosina. Muistattehan, että juuri teidän mielipiteet ovat tärkeitä tuotteita valmistaville yrityksille. Antakaa palautetta ja jättäkää toiveita. Näin teillä on mahdollisuus vaikuttaa mitä kauppojen valikoimista löytyy.

Gluteeniton liha-makaronilaatikko

4-5 annosta

vettä
400 g gluteenitonta makaronia (esim. Semper Maccheroni)
½ tl suolaa
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
n. ½ tl suolaa
mustapippuria
ripaus paprikajauhetta
½-1 punainen paprika
8 dl maitoa
3 munaa
suolaa
150 g juustoraastetta

Laita reilusti vettä kattilaan ja kiehauta. Lisää gluteeniton makaroni ja suola. Anna kiehua, kunnes makaroni on lähes kypsää. Valuta.

Kuumenna öljy pannussa. Paista jauheliha ja sipulisilppu. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja kääntele hetki.
Kaada seos valutettujen makaronien kanssa uunivuokaan ja sekoita tasaiseksi.
Vatkaa maito, munat, ripaus suolaa ja juustoraaste keskenään ja lisää uunivuokaan.
Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia, tai kunnes muna-maito on hyytynyt ja pinta on kauniin värinen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä