1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 4,60/5)

Kuka voisi vastustaa herkullisia enchiladaksia, täytettyä tortillarullia juustokuorrutteella?
Ihanaa viikonloppuruokaa, jonka täytteissä voit käyttää mielikuvitustasi. Jauhelihan tilalla voit käyttää myös broileria, kasviksia tai kasviproteiineja.

Enchiladas
4-6 annosta

400 g naudanjauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
1 punainen paprika
2 rkl tacomaustetta
1 prk salsakastiketta
150 g juustoraastetta
150 g pakaste- tai säilykemaissia valutettuna
tuoretta korianteria maun mukaan

Lisäksi:
1 pkt Myllyn Paras Kaura tortilloja

Pinnalle:
200 g cheddar-sulatejuustoa
100 g cheddar- tai mozzarella-juustoa raasteena

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista jauheliha kuumalla pannulla käännellen.
Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä hienonnettu chilipaprika.
Suikaloi paprika ja lisää joukkoon yhdessä sulatetun tai valutetun säilykemaissin kanssa. Kääntele hetki ja sekoita joukkoon salsakastike, juustoraaste ja hienonnettu korianteri.
Levitä kaura tortillat työlaudalle ja täytä ne jauhelihatäytteellä. Kääri rullalle ja laita saumapuoli alaspäin uunivuokaan.
Levitä pinnalle cheddar-sulatejuusto ja ripottele päälle cheddar- tai mozzarella-juusto raasteena.
Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin värinen.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.