1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kaksi vuotta kaapin perällä seissyt friteerauskeitin pääsi vihdoinkin testaukseen.
Sillä valmistuikin herkulliset ranskalaiset helposti ja nopeasti. Esittelen teille myös näppärän apuvälineen, jolla ranskalaiset on tehty.
Santa Marialla on kivoja valmiita mausteseoksia eri tarkoituksiin, niiden etsiminen saattaa tosin olla työlästä, sillä se on hyvin kauppakohtaista mistä niitä saa ostaa. K-kaupat joka tapauksessa on Santa Marian reviiriä mausteiden myynnin osalta. Useat mausteseokset ovat melkoisen suolaisia, joten niitä kannattaa käyttää ainakin aluksi hieman pienempiä määriä.
Lihapulliin tuleva seos oli myös melko mausteinen ainakin, kun käytti pelkkää lihaa ilman jatkeaineita.

Coctailpyörykät

400-500 g naudan paistijauhelihaa
1 pss Santa Marian Meatballs-mausteseosta pussista
1/2 dl vettä
1 rkl öljyä

Sekoita pyöryköiden ainekset keskenään ja vaivaa tasaiseksi.
Paista kuumassa pannussa rasvassa kypsiksi.

Ranskalaiset

perunoita
ruokaöljyä
grillimaustetta

Kuori perunat ja viipaloi noin puolen sentin levyisiksi viipaleiksi.
Leikkaa viipaleet suikaleiksi.

Kuumenna litra ruokaöljyä friteerauskeittimessä tai kattilassa noin 180 asteiseksi.
Öljy on sopivan kuumaa, kun laitat koeperunan öljyyn ja se alkaa tiristä.
Kypsennä perunasuikaleita muutama desi kerrallaan 4-6 minuuttia, kunnes perunat saavat hieman väriä.
Valuta perunoita hetki talouspaperin päällä.
Ripottele joukkoon grillimaustetta.

Tarjoa lisäksi aiolia.

Aioli

3 dl Felix Kruunu majoneesia
2 valkosipulinkynttä murskana
1 tl limen puristettua mehua
Santa Marian Chili Explosion mausteseosta myllystä


Sekoita ainekset keskenään.
Tarjoa coctailpyöryköiden ja ranskalaisten kanssa.

Tämä on se väline, jolla ranskalaiset on tehty. Leikkuria myy Bake and Party.
Leikkurilla voi leikata kätevästi myös porkkanat ja muut vihannekset.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.