1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä ruoka syntyy nopeasti ja vähistä raaka-aineista.
Mustapekka-tuorejuusto kruunaa aterian.
Laita lisäkeriisi kiehumaan ja keitä samalla kastike, koko ateria on samaan aikaan valmis.

Chili con carne Hellapoliisin tapaan
6:lle

tilkka öljyä
400 g naudan jauhelihaa
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
Santa Marian jalapeno chili pepper -jauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk Kidneypapuja chilikastikkeessa
2 papupurkillista vettä
1 prk tomaattipyrettä
200 g Apetit Pomodoro tomaatti-kasvissekoitusta (pakastealtaasta)
100 g Viola Mustapekka-tuorejuustoa
tabascoa

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista jauheliha, lisää valkosipulinkynnet, mausteet ja vehnäjauhot.
Lisää Kidneypavut chilikastikkeessa, sekä kaksi papupurkillista vettä, tomaatipyre ja Pomodoro tomaatti-kasvissekoitus.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen.
Leikkaa Mustapekka-juustosta pala jokaista ruokailijaa kohden ja nosta sivuun odottelemaan.
Sekoita loppuvaiheessa joukkoon jäljelle jäänyt Mustapekka-tuorejuusto ja varovasti annostellen tabascoa.
Tarkista maku.

Tarjoa lisäksi tummaa riisiä ja pala Mustapekka-juustoa/ruokailija.
Jokainen ruokailija voi sekoittaa juuston annoksen joukkoon, jolloin ruoka saa täyteläisemmän maun.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.