1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Joulunajan upea jälkiruoka valmistetaan vegaaniseksi helpolla tavalla. Kuohkea jälkiruoka maistuu myös normaalia ruokavaliota noudattavalle.
Mikäli haluat 
valmistaa jälkiruoan muulloin kuin jouluna, voit tarjota seuraksi marjoja tai hedelmiä ja maustaa jälkiruoan kanelin sijaan appelsiini- tai limettimehulla tai näiden kuoriraasteella.

Vegaaninen kookosriisi
8 annosta

2 dl vettä
2 dl puuroriisiä
5 dl kaurajuomaa
5 dl kookosmaitoa
suolaa maun mukaan

Lisäksi:
2½ dl vaahtoutuvaa kaurakermaa
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria TAI maun mukaan
1-2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia

Pinnalle:
1 dl viikuna- tai luumumarmeladia

Kiehauta vesi ja lisää puuroriisi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
Lisää kaurajuoma ja kookosmaito ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja riisipuuro on kypsää.
Mausta valmis puuro suolalla. Jäähdytä.

Vaahdota kaurakerma ja vatkaa joukkoon Siro erikoishieno sokeri, vaniljasokeri ja kaneli. Lisää joukkoon riisipuuro ja sekoita.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria ja kanelia.
Jaa seos annoskulhoihin ja nosta pinnalle nokare viikuna- tai luumumarmeladia.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.