1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (43 arvostelut, Keskimäärä: 4.47/5.00)
Ladataan...

(kuva päivitetty 16.7.2012)

Valkosuklaa-pannacotta
6 annosta

3  liivatelehteä
100 g valkosuklaata
2 dl maitoa
3 dl kuohukermaa
2 rkl hienoa sokeria

koristeeksi:
1 dl mustikoita
2 dl vadelmia
3 dl mansikoita
0,5 dl mansikkalikööriä

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Kiehauta maito ja kerma, lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sokeri, sekoita tasaiseksi. Puserra liivatelehdistä vesi ja liuota ne lämpimään kermaseokseen. Jaa seos laseihin, laita kylmään hyytymään noin 4 tunniksi. Valmistele marjat juuri ennen tarjoilua. Sekoita marjojen joukkoon likööri ja jaa marjaseos annosten päälle.

Voit koristella annokset myös pelkillä marjoilla, kuten tässä kuvassa.

Viimeistele silloin annos vaalealla siirapilla tai ruokosokerisiirapilla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.