
- Annoksia: 6
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: perheelle
Vadelmainen suklaamousse
Ainekset
- tumma suklaa - 100 g
- kuohukerma - 2 dl
- maustamaton tuorejuusto - 100 g
- mascarponejuusto - (vaihtoehto)
- tuore vadelma - 200 g
- tomusokeri - ¾ dl
- vaniljasokeri - 1 tl
- Koristeluun:
- vadelma
- suklaalastu
Allergeenit
- maito
- suklaa
Vadelmilla höystetty suklaamousse on ihastuttava jälkiruoka, jonka voit valmistaa jääkaappiin jo vaikka edellispäivänä odottamaan herkutteluhetkeä.
Vadelmien tilalla voit käyttää myös mustaherukoita.
Vadelmainen suklaamousse
4-6 annosta
100 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
100 g tuorejuustoa tai mascarpone-juustoa
200 g vadelmia
¾ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
vadelmia
suklaalastuja
Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa vähän kerrallaan puolen minuutin erissä, kunnes suklaa on sulanut.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarpone-juusto, sekä vadelmat. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lopuksi sekoittaen sulatettu suklaa.
Tarkista maku.
Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja suojaa kelmulla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Koristele vadelmilla ja suklaalastuilla.

- Annoksia: 6
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: perheelle
Vadelmainen suklaamousse
Ainekset
- tumma suklaa - 100 g
- kuohukerma - 2 dl
- maustamaton tuorejuusto - 100 g
- mascarponejuusto - (vaihtoehto)
- tuore vadelma - 200 g
- tomusokeri - ¾ dl
- vaniljasokeri - 1 tl
- Koristeluun:
- vadelma
- suklaalastu
Allergeenit
- maito
- suklaa