1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,11 / 5)
Ladataan...

Vadelmilla höystetty suklaamousse on ihastuttava jälkiruoka, jonka voit valmistaa jääkaappiin jo vaikka edellispäivänä odottamaan herkutteluhetkeä.
Vadelmien tilalla voit käyttää myös mustaherukoita.

Vadelmainen suklaamousse
4-6 annosta

100 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
100 g tuorejuustoa tai mascarpone-juustoa
200 g vadelmia
¾ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
vadelmia
suklaalastuja


Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa vähän kerrallaan puolen minuutin erissä, kunnes suklaa on sulanut.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarpone-juusto, sekä vadelmat. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lopuksi sekoittaen sulatettu suklaa.
Tarkista maku.
Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja suojaa kelmulla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Koristele vadelmilla ja suklaalastuilla.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.