1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä annos riittää 6-8:lle.
Kokeile myös täytekakun täytteeksi!

Vadelma-suklaamousse

3 liivatelehteä
2 1/2 dl Flora vispiä
100 g Sunnuntai vanilja tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl vadelmia
150 g Fazerin Bak & Dessert vaaleaa tai tummaa leivontasuklaata
1/2 dl vettä tai vadelmamehua

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota Flora vispi, lisää joukkoon "vaniljatuorejuusto," sokeri, vaniljasokeri ja vadelmat, sekoita tasaiseksi.
Sulata suklaa mikrossa puolen minuutin jaksoissa välillä sekoitellen (n. 1 1/2 minuuttia), lisää sula suklaa seokseen.
Kiehauta nestetilkka mikrossa kiehuvaksi, liuota vedestä puristetut liivatteet siihen, lisää neste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Jaa seos annoskulhoihin tai yhteen suurempaan, anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.
Koristele vadelmilla.