1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 3,43 / 5)
Ladataan...

Sekä tuoreet että pakastemarjat sopivat tähän helppoon ja hienostuneeseen jälkiruoka-hyytelöön. Voit valmistaa hyytelön jo edellisenä päivänä jääkaappiin. Marjainen hyytelö jähmettyy kuitenkin jääkaapissa hetkessä, joten se sopii myös yllätysvieraille.

Vadelma-granaattiomenahyytelö

5–-6 annosta

200 g vadelmia
2 granaattiomenaa
5–-6 dl vettä tai laimeaa vadelmamehua
1 1/2 dl hyytelösokeria

Jaa vadelmat annoskulhoihin.
Puolita granaattiomenat ja lusikoi siemenet vadelmien joukkoon.

Kiehauta vesi ja lisää hyytelösokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.
Kaada liemi marjojen päälle ja nosta kulhot jääkaappiin. Tarjoa hyytyneenä.

Huom! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.