1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Nyt on uuniomenoiden aika!
Pienillä muunnoksilla saat aikaan jänniä, uusia makuja. Täytä omenat erilaisilla siemenillä, rouheilla tai hiutaleilla.
Kokeile myös erilaisia siirappeja, tai vaikkapa hunajaa makeutukseen.

Uuniomenat

4 isohkoa omenaa
50 g margariinia
1 dl muromysliä
8 rkl Cane Syrup Ruokosokerisiirappia tai Tummaa siirappia
4 tl kanelisokeria

Pese omenat ja poista niistä siemenkodat omenaporalla.
Sekoita keskenään margariini ja muromysli.
Täytä omenat rasva-mysliseoksella.
Valuta omenoiden päälle Cane Syrup Ruokosokerisiirappia ja ripottele pinnalle kanelisokeria.
Kypsennä 200 asteessa parikymmentä minuuttia, tai kunnes omenat hieman pehmenevät.

Tarjoa seuraksi Mackays inkiväärihilloa ja vaniljakastiketta.