Nyt on uuniomenoiden aika!
Pienillä muunnoksilla saat aikaan jänniä, uusia makuja. Täytä omenat erilaisilla siemenillä, rouheilla tai hiutaleilla.
Kokeile myös erilaisia siirappeja, tai vaikkapa hunajaa makeutukseen.
Uuniomenat
4 isohkoa omenaa
50 g margariinia
1 dl muromysliä
8 rkl Cane Syrup Ruokosokerisiirappia tai Tummaa siirappia
4 tl kanelisokeria
Pese omenat ja poista niistä siemenkodat omenaporalla.
Sekoita keskenään margariini ja muromysli.
Täytä omenat rasva-mysliseoksella.
Valuta omenoiden päälle Cane Syrup Ruokosokerisiirappia ja ripottele pinnalle kanelisokeria.
Kypsennä 200 asteessa parikymmentä minuuttia, tai kunnes omenat hieman pehmenevät.
Tarjoa seuraksi Mackays inkiväärihilloa ja vaniljakastiketta.