1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tiramisu-mousse

Tein taas vaihteeksi tiramisua, josta jäi täytettä ja pohjaosaa yli.
Tein niistä muutaman annoksen suoraan jälkiruokakulhoon. Laitan tähän
moussen perusohjeen, jonka makua antavaa ainesta vaihtamalla saat
hyvinkin erimakuisia mousseja. Kokeile vaikka joukkoon sulatettua
maitosuklaata, valkosuklaata, erilaisia liköörejä jne. Kun jaat moussen
kahteen osaan ja maustat ne eri aineksilla, kokoat päällekkäin, saat jo
juhlavan jälkiruoan.

2dl kermaa vaahdotettuna

2 munanvalkuaista vaahdotettuna

2 keltuaista ja 0,5dl sokeria vaahdotettuna

4 liivatelehteä (ensin vedessä liotettuna viitisen minuuttia) 0,5dl kuumaan mantelilikööriin sulatettuna

Lisää
keltuais-sokerivaahtoon 200g mascarpone-tuorejuustoa (muukin
maustamaton käy), likööri-liivateseos, kermavaahto ja valkuaisvaahto.
Sekoita tasaiseksi ja kaada jälkiruokakulhoihin.