1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskimäärä: 4.75/5.00)
Ladataan...

Tervapannacotta on upea kesäjälkiruoka, jota voit tarjota vaikka kesäisenä jälkiruokana.
Isonkin määrän valmistus on helppoa.

Tervapannacotta
4 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
½ dl tervasiirappia
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
mansikoita
tervasiirappia

Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Lisää tervasiirappi ja vaniljasokeri.
Keitä kiehumispisteeseen ja kuumenna puoli minuuttia.
Jaa seos jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin.
Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.

Paloittele pinnalle mansikoita ja valuta päälle vielä tervasiirappia.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.