1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Sokerittomasta suklaasta taiot herkullisen suklaavaahdon esimerkiksi diabeetikon jälkiruokaan tai täytekakkuun.
Savoiardikeksejä käyttämällä saat annoksesta runsaamman jälkiruoan.

Sokeriton minttusuklaavaahto
4 annosta

2 1/2 dl vispikermaa
1 levy Torras (chocolate negro) tummaa mintturae suklaata
makeutusjauhetta

8-12 savoiardikeksiä + Minttu Baileysia kostutukseen

Vaahdota vispikerma.
Sulata suklaa puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita sula suklaa vaahdotetun vispikerman joukkoon, mausta makeutusjauheella.

Kääntele savoiardikeksit Minttu Baileys -liköörissä tai vaniljasokerilla maustetussa maidossa ja kasaa kerroksittain savoiardikeksit ja minttusuklaavaahto.

Vinkki! Voit käyttää sokerittoman suklaan tilalla myös esimerkiksi minttukrokanttisuklaata.