1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...


Helposta kermavanukkaasta saat hienostuneen ja erilaisen jälkiruoan, kun maustat sen ruusuvedellä. Ruusuvettä voi ostaa ainakin etnisistä kaupoista lasipullossa.

Tämä jos mikä sopii hääjälkiruoaksi!

Ruusu-valkosuklaapannacotta
6 annosta

6 dl kuohukermaa
50 g valkosuklaata
1 dl hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria
2 rkl ruusuvettä tai maun mukaan

Mittaa kerma kasariin. Paloittele joukkoon valkosuklaa. Kiehauta ja anna suklaan sulaa joukkoon sekoittaen.
Lisää hyytelösokeri Multi, vaniljasokeri ja ruusuvesi. Anna kiehua noin puoli minuuttia.

Jaa seos annosvuokiin tai annoskulhoihin.
Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön.

Koristele vadelmilla tai mansikoilla.

Huom! Ruusuveden maku voimistuu hieman seistessään. Maista seosta maustamisen välillä.