1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Joulujälkiruoaksi sopiva suolaisen makea jälkiruoka maistuu sinihomejuuston ystäville. Tämä on helppo valmistaa suurellekin joukolle. Kokoa annoskulhoihin tai isoon maljaan, josta jokainen voi annostella oman annoksensa.

Roquefort-viikunatrifle
6 annosta

2½ dl vispikermaa
250 g Galbani Mascarponejuustoa
300 g viikunamarmeladia tai -hilloa
1 tl vaniljasokeria
200-300 g Roquefort Societe sinihomejuustoa
150-200 g piparkakkuja

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja viikunamarmeladi tai -hillo. Mausta seos vaniljasokerilla.
Murenna piparkakut reiluiksi muruiksi.
Kokoa annos kerroksittain siten, että laitat päällekkäin viikuna-mascarponevaahtoa, Roquefort Societe sinihomejuustoa ja piparkakkumuruja.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Galbani

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.