1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (152 arvostelua, keskiarvo: 3,68 / 5)
Ladataan...

Raparperikiisseli on kesän ehdoton jälkiruokakiisseli. Tarjoa seurana nokare kermavaahtoa tai vaniljavaahtoa.

Raparperikiisseli
6-8 annosta

1 l raparperipaloja
1 ½  l vettä
1 ½ dl sokeria

3-4 rkl perunajauhoja
1 dl vettä

Laita raparperipalat, vesi ja sokeri kattilaan.
Anna kiehua, kunnes raparperit pehmenevät.
Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään.
Valuta seos ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen.
Anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä.
Ripottele kiisselin pinnalle hieman sokeria.
Tarjoa jäähtyneenä kerma- tai vaniljavaahdon kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.