Raikas marjarahka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Rahkat sopivat loistavasti välipaloiksi ja kevyen ruoan jälkiruoaksi.
Erilaisia marjoja ja hedelmiä käyttämällä valmistat mitä erilaisempia rahkoja.

Raikas marjarahka

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
200 g Pakkasmarja Marjapuree mansikka
200 g Pakkasmarja Marjapuree ruusunmarja
2 dl boysenmarjoja
tomusokeria maun mukaan
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon maitorahka, marjasoseet ja boysenmarjat.
Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä