1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 3,75/5)

Jyväskyläläisen Foodinin valikoimista löydät runsaasti erilaisia tuotteita myös jouluherkutteluun ja raakakakkuleivontaan. Reseptin raaka-aineet löydät Foodinin verkkokaupasta ja hyvin varustelluista ruokakaupoista. Valmista joulupöytään myös vegaanille sopivaa herkuteltavaa. Tuhtia herkkukakkua riittää pienikin pala ruokailijaa kohden.

Raakasuklaakakku
12 annosta

3 dl liotettuja saksanpähkinöitä
8 kivetöntä taatelia
ripaus vaniljajauhetta
1-2 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä

Pohjan päälle:
70 g luomu raakasuklaa-inkivääriä

Täyte:
3 dl liotettuja cashewpähkinöitä
¾ dl kaakaovoita
1 dl luomu kylmäpuristettu raakakaakao -jauhetta
½ dl kookosnektaria
2 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä
ripaus kanelia

Pinnalle:
suklaavadelmia
suklaamulperimarjoja
kookoslastuja
saksanpähkinöitä ja cashewpähkinöitä


Mittaa tehosekoittimen kannuun liotetut, valutetut pähkinät, taatelit, vaniljajauhe ja neitsytkookosöljy. Jauha tasaiseksi tahnaksi ja painele halkaisijaltaan 20 cm leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle.
Valmista täyte.
Liota ja valuta cashewpähkinät ja laita tehosekoittimen kannuun. Lisää joukkoon vesihauteessa sulatettu kaakaovoi, raakakaakaojauhe, kookosnektari, neitsytkookosöljy ja kaneli. Jauha tasaiseksi tahnaksi.
Levitä pohjan päälle ja ripottele pinnalle suklaavadelmia, suklaamulperimarjoja, kookoslastuja, saksanpähkinöitä ja cashewpähkinöitä.
Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Tarjoa!

Reseptit laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Foodin

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.