1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kevään ja kesän trendikäs tarjottava on tässä. Helppotekoinen pannacotta on maustettu ja värjätty punajuurimehulla ja rosmariinilla. Hienostuneen makuinen jälkiruoka sopii tarjottavaksi myös pienissä snapsilaseissa pieninä annoksina.
Mikäli haluat tehdä vegaanisen annoksen, käytä kerman sijaan kaura- tai mantelijuomaa.

Punajuuri-rosmariinipannacotta
6 annosta

½ l kermaa
1 dl Biotta Luomu Punajuurimehua
1 pss Vegegeliä
1 dl ruokokidesokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus kuivattua rosmariinia

Punajuurikastike
½ dl Biotta Luomu Punajuurimehua
1 rkl maitoa
½ dl hunajaa

Laita kerma, punajuurimehu ja vegegel, ruokokidesokeri, vaniljasokeri ja kuivattu rosmariini kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä sekoittaen noin minuutti.
Jaa juomalaseihin, snapsilaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Valmista hetki ennen tarjoilua punajuurisiirappi. Mittaa punajuurimehu, maito ja hunaja kasariin. Keitä hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike on sakeutunut. Valuta annosten päälle.
Koristele tuoreella rosmariinilla.

Vinkki!
Mikäli haluat hyydyttää pannacottan liivatelehdillä, laita 4 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen ja purista ne lopuksi kiehuvan nesteen joukkoon ja anna sulaa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.