1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä  vaahto on raikas ja sopii niin jälkiruoaksi, aamupalaksi kuin välipalaksikin.
Vaahdon joukkoon on lisätty Rouheva-pellavarouhetta, joka on kotimaisen pellavansiemenrouheen ja siihen lisätyn kasvisterolin, sekä kalium-, ja kalsiumsuolojen seos, joka vaikuttaa hyödyllisellä tavalla sekä kolesteroliarvoihin, että verenpaineeseen.
Pellavarouhetta suositellaan käytettäväksi aamupalan tai välipalan yhteydessä. 10 gramman päiväannos on helppo sekoittaa jugurttiin, viiliin tai puuroon. Rouheva on tarkoitettu osaksi monipuolista ruokavaliota henkilöille, jotka haluavat alentaa kolesterolitasoaan ja hallita verenpainettaan. Tuotetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, eikä alle 5 vuotiaille.
Tuotetta voi ostaa apteekeista.
Tämä ihan vain vinkiksi meille kaikille verenpaineesta kärsiville suomalaisille!

Lisätietoja löydät täältä.

Pellavainen vadelma-mandariiniherkku
6-8 annosta

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g turkkilaista jugurttia
312/175 g säilykemandariineja valutettuna
200 g vadelmia
sokeria maun mukaan
1 tl vaniljasokeria
n. 1 rkl Rouheva Pellavansiemenrouhetta

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon jugurtti, valutetut mandariinit ja vadelmat.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Sekoita joukkoon lopuksi pellavansiemenrouhe.