1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelut, Keskimäärä: 3.67/5.00)
Ladataan...

Kun kaapissa on hieman vanhoja pullanpaloja tai ranskanleipää, kannattaa niistä valmistaa herkullinen jälkiruoka.

Pappilan hätävara 4 annosta

450 g pullapitko tai ranskanleipä viipaleina
3 dl maitoa
1-2 tl vaniljasokeria
2-3 dl mansikkahilloa


Lisäksi: 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja mansikoita

Viipaloi pulla tai ranskanleipä.
Sekoita maidon joukkoon vaniljasokeria.
Kasta pulla-/leipäviipaleet maidossa läpimäriksi.
Laita märät viipaleet uunivuokaan päällekkäin siten, että välissä on mansikkahilloa ja päällimmäisenä kostutettu leipä-/pullaviipale.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.

Vinkki! Valmista tämä jälkiruoka joulunaikaan luumumarmeladista!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.