1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Pannacotta on ihastuttava vanukkaan tyyppinen jälkiruoka, jonka voi huoletta valmistaa jo edellispäivänä etukäteen valmiiksi.
Syksyllä pannacotan seurana maistuu kotimaisista omenista valmistettu lisäke.

Omenainen pannacotta
6 annosta

6 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl kanelia

Lisäke:
n. 50 g margariinia tai voita
3 kotimaista omenaa
2-3 rkl Dansukker Kaneli-sokeria

Lisäksi:
1 dl vispikermaa
Dansukker taloussokeria
ripaus kanelia

Kiehauta kasarissa kerma.
Lisää Hyytelösokeri Multi ja anna kiehua noin puoli minuuttia.
Mausta vaniljalla ja kanelilla.

Jaa seos annosvuokiin tai annoskulhoihin.
Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön.

Kuori omenat ja poista siemenkodat.
Leikkaa omenat viipaleiksi.
Sulata rasva kasarissa ja kääntele omenoita muutaman minuutin ajan.
Lisää joukkoon Kaneli-sokeri.

Tarjoa omenalisäke pannacotan seurana.
Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja ripauksella kanelia.
Koristele annokset nokareella kermavaahtoa.

Dansukker Hyytelösokeri Multi

Hyytelösokeri Multin avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä, kermapohjaisia jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä torttutäytteitä. Myös trendikäs Pannacotta syntyy vaivattomasti Hyytelösokeri Multilla. Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö on pehmeää ja ?lusikoitavaa?. Tuote ei sovellu kiinteämpää rakennetta vaativien, leikattavien hyytelökakkujen valmistamiseen.

Hyytelösokeri Multi on 100 % kasvipohjainen tuote. Sen hyytelöimisaineina on karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe. Hyytelösokeri Multi sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Miten Hyytelösokeri Multi eroaa ?perinteisestä? Hyytelösokerista?

– Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineet ovat karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe,
joiden ansiosta tuotetta voi käyttää myös maitotaloustuotteiden, kuten kerman kanssa. Perinteisen Hyytelösokerin hyytelöimisaineena on pektiini, joka on tehokas hyytelöittäjä, mutta vaatii toimiakseen suhteellisen happaman ympäristön, minkä johdosta tuote ei sovi käytettäväksi maitopohjaisten tuotteiden kanssa.
– Hyytelösokeri Multia tarvitaan hyytelöinnissä Hyytelösokeria enemmän: karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe eivät ole yhtä tehokkaita hyytelöittäjiä kuin pektiini.