1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 3,55 / 5)
Ladataan...

Syksyn omenasadosta valmistat ihanat aamu- ja välipalat. Pehmeä makoisa puuro maistuu myös jälkiruokana ja iltapalana.

Omena-riisipuuro
4 annosta

1 l vettä
1 ½ dl riisiä
3-4 omenaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Kiehauta vesi ja lisää riisi.
Kuori ja paloittele omenat pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi ja lisää joukkoon yhdessä ruokokidesokerin kanssa.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes riisi on kypsää.
Mausta lopuksi vaniljasokerilla ja tarkista maku.

Tarjoa aamu- tai välipalaksi.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.