1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Myslipaketin takakannessa oli mielenkiintoisen oloinen ohje Rapeisiin vaahtokarkki-pistaasikuutioihin, jota tuunaamalla syntyi ihanan makuiset myslipatukat.

Tästä ohjeesta tulee noin 12 patukkaa.

Myslipatukat
12 kpl

50 g voita tai margariinia
200 g vaahtokarkkeja
3 dl muromysliä
1 dl hasselpähkinäjauhetta
(tummaa tai vaaleaa suklaata)

Sulata rasva kattilassa yhdessä vaahtokarkkien kanssa. Sekoita joukkoon myslit ja hasselpähkinäjauhe.

Vuoraa noin 15×20 cm vuoka leivinpaperilla ja levitä seos vuokaan tasaiseksi levyksi.
Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yli yön.
Leikkaa terävällä veitsellä patukoiksi tai pieniksi kuutioiksi.
Voit halutessasi kuorruttaa osan patukasta sulalla suklaalla. Nosta silloin patukat hetkeksi kylmään jähmettymään.


Tässä myslissä maistuu ihanat, kuivatut marja- ja hedelmäpalat.